Bedrijfsnieuws Ausnutria

Yili

Nieuws Melk

Chinees Yili neemt belang van een derde in Ausnutria

De Chinese zuivelreus Yili neemt een belang van ruim 34% in (het ook in meerderheid Chinese) Ausnutria. Beide bedrijven hopen elkaar te kunnen versterken in de zuivelketen. Voor Yili speelt ook de kracht van Ausnutria in de geitenzuivelketen een rol.
1 November 2021
Ausnutria

Nieuws Melk

Ausnutria koopt handelaar geitenmelk Milkconnect

Inzamelaar van geitenmelk Milkconnect in Schaijk wordt onderdeel van Holland Geitenmelk (HGM). Dit hebben beide partijen bekend gemaakt. HGM is onderdeel van Ausnutria, producent van kindervoeding op basis van geiten- en koemelk.
18 Oktober 2021
Ausnutria

Nieuws Melk

Zuivelreus Yili overweegt bod op Ausnutria

De Chinese zuivelreus Yili overweegt een bod uit te brengen op Ausnutria. Dit meldt persbureau Bloomberg op basis van bronnen in de financiële wereld.
4 Oktober 2021
Ausnutria

Nieuws Melk

Verkoop babyvoeding stuwt omzet Ausnutria

Zuivelverwerker Ausnutria heeft haar resultaten over de eerste helft van 2021 flink zien verbeteren. Ondanks lage geboortecijfers in belangrijke exportmarkten als China wist de producent van voornamelijk babymelkpoeders haar verkochte volumes flink te laten groeien.
18 Augustus 2021
Ausnutria

Nieuws Halfjaarcijfers

Snelle groei winst en omzet voor Ausnutria

Vergeleken met het eerste halfjaar van 2019 zijn de winst en de omzet van zuivelonderneming Ausnutria, gespecialiseerd in kindervoeding op basis van geitenmelk, met tientallen procenten gegroeid. De winst steeg met ruim 32% naar €72,8 miljoen, nog sneller dan de de omzetgroei.
20 Augustus 2020
Ausnutria

Nieuws Ausnutria

Forse winsttoename voor Ausnutria ondanks crisis

Zuivelverwerker Ausnutria blijft de omzetgroei vasthouden. De onderneming bedient de internationale markt met baby- en kindervoeding. Uit de winstwaarschuwing die de onderneming deze week publiceerde, blijkt dat er over de eerste 3 maanden van 2020 een forse winststijging wordt verwacht.
30 April 2020
Ausnutria

Nieuws Jaarcijfers

Ausnutria laat opnieuw forse winsttoename zien

Voor kinder- en babyvoeding producent Ausnutria heeft 2019 een positieve uitwerking gehad. Zo zijn de jaarcijfers positief gestemd, met onder andere een winststijging van bijna 62%. Daarbij heeft het bedrijf naar eigen zeggen haar marktpositie, met name in China, weten te versterken.
23 Maart 2020
Ausnutria

Nieuws Ausnutria

Ausnutria ziet groei van bijna 24 procent

De Chinese markt voor zuigelingenvoeding vlakt af, zo schrijft Ausnutria in een persbericht. Dat lijkt echter niet direct effect te hebben op de cijfers van het zuivelbedrijf. De omzet is over de eerste 9 maanden namelijk met 23,9% gestegen.
15 November 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden