Bedrijfsnieuws John Deere

Fendt grondbewerking Niet kerende grondbewerking

Nieuws Trekkerverkoop

Grote 3 vechten om de trekkermarkt

John Deere heeft een fikse voorsprong in de Nederlandse trekkerverkoopcijfers dit jaar, tot nu toe. Dat maakt brancheorganisatie Fedecom bekend. Ook Fendt doet het goed. New Holland heeft nog een inhaalslag te maken in het laatste kwartaal.
2 November 2021
John Deere

Nieuws Mechanisatie

John Deere lamgelegd door grootste staking in 35 jaar

Meer dan 10.000 medewerkers in 14 Amerikaanse fabrieken van John Deere hebben al twee weken het werk neergelegd. Het is de grootste staking in meer dan dertig jaar. Terwijl de groengele gigant afstevent op zijn beste financiële jaar ooit komen medewerkers er maar schamel vanaf. Dat schiet in het verkeerde keelgat.
30 Oktober 2021
trekker claas Mechanisatiebedrijf

Nieuws Rente

Negatieve rente bij leasemachines nu realiteit

Een negatieve spaarrente is voor bedrijven niets nieuws meer. Ook particulieren krijgen er mee te maken. Negatieve rentepercentages voor financial lease van trekkers of oogstmachines is iets heel anders. In de Verenigde Staten is het realiteit geworden.
28 November 2020
GroeNoord

Nieuws Kwartaalcijfers

Hoger resultaat voor John Deere door herstel sector

Machinefabrikant John Deere zet betere kwartaalresultaten neer. Dit in tegenstelling tot de negatieve verwachtingen op Wall Street. Verschillende ontwikkelingen liggen hier aan ten grondslag.
26 November 2020
John Deere

Nieuws Kwartaalcijfers

John Deere ziet resultaat dalen in derde kwartaal

De wereldwijde omzet en winst van machinefabrikant John Deere is in het derde kwartaal met 11% gedaald, zo blijkt uit de nieuwste kwartaalcijfers. Ook meldt de fabrikant dat het verwacht dat de verkoop van landbouwmachines in Europa met 5% tot 10% zal dalen.
24 Augustus 2020
John Deere

Analyse Beurs

Waarom beleggers niet vies zijn van John Deere

Het aandeel John Deere is verrassend snel hersteld van de beursdip door de coronacrisis. Na een scherpe koersval in maart begon het aandeel aan een opmars en inmiddels is het hoogste niveau aller tijden binnen handbereik. Klaarblijkelijk zijn beleggers niet vies van de machinebouwer die, net als Netflix, profiteerde van de lockdown.
29 Juli 2020
John Deere GPS

BB Weer gps-diefstal

Gps-diefstal treft meerdere merken

Al sinds de start van de voorjaarswerkzaamheden worden de boeren en loonwerkers wederom getroffen door diefstal van gps-systemen. Vooral John Deere is populair, maar ook andere merken worden ontvreemd.
24 April 2019
John Deere GPS

BB Weer Gps-diefstal

John Deere en dievengilde zetten strijd voort

De gps-systemen van John Deere zijn populair bij het dievengilde. De fabrikant is uiteraard niet blij met deze ongewenste populariteit en probeert er daarom alles aan te doen om dit te voorkomen. Ondertussen blijft gps-diefstal in Europa een actueel onderwerp.
20 Maart 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox