Bedrijfsnieuws John Deere

John Deere GPS

Weerupdate gps-diefstal

Gps-diefstal treft meerdere merken

Al sinds de start van de voorjaarswerkzaamheden worden de boeren en loonwerkers wederom getroffen door diefstal van gps-systemen. Vooral John Deere is populair, maar ook andere merken worden ontvreemd.
24 April 2019
John Deere GPS

Weerupdate Gps-diefstal

John Deere en dievengilde zetten strijd voort

De gps-systemen van John Deere zijn populair bij het dievengilde. De fabrikant is uiteraard niet blij met deze ongewenste populariteit en probeert er daarom alles aan te doen om dit te voorkomen. Ondertussen blijft gps-diefstal in Europa een actueel onderwerp.
20 Maart 2019
John Deere GPS

Weerupdate Gps-techniek

Kun jij na 6 april nog recht rijden?

Op zaterdag 6 april vindt een zogenaamde 'gps-roll' plaats. Elke gps-ontvanger begint dan weer vanaf 0 te tellen. Dit kan gevolgen hebben voor de werking van een gps-systeem. Ook in de landbouwsector kan dit voor hinder zorgen, al is het lastig om harde uitspraken te doen.
13 Maart 2019
John Deere

Weerupdate Trekkers

10.000 John Deere's voor trekker-Uber

De taxi-app van het Amerikaanse Uber is wereldwijd razend populair en tegelijkertijd controversieel. Inmiddels wordt een soortgelijk systeem ook in de landbouw toegepast. John Deere ziet er zelfs zoveel toekomst in dat ze 10.000 trekkers beschikbaar stellen.
5 Maart 2019
John Deere

Weerupdate Robottrekker

Precision Makers en John Deere samen verder

De autonome voertuigspecialist Precision Makers, onderdeel van de Dutch Power Company, gaat samenwerken met John Deere. Dat meldt 's werelds grootste machinefabrikant. De Nederlandse voertuigspecialist bouwde al eerder trekkers van dit merk om, maar stopte daar toen mee.
30 Januari 2019
ektrotrekker

Weerupdate Elektrificatie

Deere boekt vooruitgang met elektrotrekker

Sommige trekkerfabrikanten richten zich op waterstof of gas en anderen gaan op de elektrische toer. Ook John Deere doet dat.
18 December 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden