Aalt Dijkhuizen

Agribusiness Award 2020

Boerenbusiness Agribusiness Award

Animo Agribusiness Award toont grote innovatiekracht

De innovatiekracht van de Nederlandse agribusiness laat zich niet afleiden door crises als de coronapandemie of het stikstofdossier. Boerenbusiness heeft de afgelopen maanden weer veel aanmeldingen ontvangen voor de jaarlijkse Agribusiness Award.
17 September 2021
Aalt Dijkhuizen

Interview Aalt Dijkhuizen

‘Innoveren belangrijk in agrifood, ook in tegenspoed'

Stilstand is achteruitgang. Je moet voortdurend bezig zijn om dingen te vernieuwen, ook als het economisch tegenzit. Dat stelt Aalt Dijkhuizen, juryvoorzitter van de Agribusiness Award. De grootste bedreiging volgens hem is het zwabberende overheidsbeleid.
21 Augustus 2021
Aalt Dijkhuizen

Nieuws Politiek

'Maak Aalt Dijkhuizen minister van Landbouw'

Aalt Dijkhuizen is de ideale minister van Landbouw in het volgende kabinet. Dat vindt Caroline van de Plas, de fractievoorzitter van BoerBurgerBeweging (BBB), in de Tweede Kamer. Daarbij is het prominente CDA-Kamerlid Pieter Omzigt van harte welkom bij BBB, mocht hij bij zijn partij willen vertrekken.
18 Mei 2021
gras koeien

Opinie Aalt Dijkhuizen

Nederlandse agri & food sector voorbeeld voor Parijs

De opwarming van aarde moet binnen de 2 graden Celsius blijven en de uitstoot van broekasgassen moet sterk worden beperkt. Ook de voedselvoorziening mag niet in gevaar komen. Deze afspraken in het Klimaatakkoord van Parijs roepen de vraag op: hoe kunnen we in lijn met dit akkoord het beste voorzien in de groeiende vraag naar voedsel?
4 December 2020
agribusiness award

Boerenbusiness Agribusiness Award

Wie zijn de 4 kanshebbers op de Agribusiness Award?

Voor de Agribusiness Award 2020 zijn 4 bedrijven met hun product of dienst genomineerd. Voor de vakjury, met als voorzitter Aalt Dijkhuizen, was de selectie een stevig karwei. Het aantal inzendingen overtrof namelijk de verwachtingen.
23 Oktober 2020
Agribusiness Award 2020

Boerenbusiness Award

Agribusiness Award enthousiast ontvangen

De Nederlandse agribusiness is enthousiast over de Agribusiness Award die Boerenbusiness dit jaar voor de tweede keer uitreikt. In totaal heeft de redactie 27 aanmeldingen mogen ontvangen van bedrijven en organisaties die met hun product of dienst meedingen naar deze erkenning voor hun prestatie.
5 Oktober 2020
Aalt Dijkhuizen

Boerenbusiness Award

Innovatiekracht houdt de agribusiness staande

Het zijn enerverende tijden voor de food- en agribusiness. De corona- en stikstofcrisis, het mestbeleid en maatschappelijke druk vragen veel van de sector, aldus Aalt Dijkhuizen. Sterk ondernemerschap en vernieuwingen maken dat de sector door deze uitdagingen heen komt. 
15 September 2020
voer koeien koeienstal

Nieuws Stikstofcrisis

'Aanpak Voerspoor Schouten moet van tafel'

Buiten het ministerie van LNV om is er niemand die begrijpt hoe minister Carola Schouten met de gepresenteerde uitwerking van de voerspoormaatregel heeft kunnen komen. Het Landbouw Collectief heeft haar het afgekondigde pakket nadrukkelijk afgeraden.
8 Mei 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden