Bedrijfsnieuws Lely

Agribusiness Award 2021

Nieuws Agribusiness Award

Lely wint Agribusiness Award 2021 met Sphere

Lely heeft met de Lely Sphere de Agribusiness Award 2021 van Boerenbusiness gewonnen. Deze innovatie voor de melkveehouderij reduceert 70% van de stikstofuitstoot in de stal en zet de ammoniak die hierbij vrijkomt om in circulaire meststof.
25 November 2021
Lely Agribusiness Award 2021

BB TV Rik Janssen - Lely

'Ammoniak reduceren én opbrengsten creëren’

De Lely Sphere is een van de vijf innovaties die genomineerd zijn voor de Agribusiness Award 2021 van Boerenbusiness. Het stalsysteem zet ammoniak om in circulaire meststof. 'Daarmee is ammoniakreductie niet alleen maar een kostenpost, maar levert het ook opbrengsten voor de boer', vertelt Rik Janssen van Lely.
11 November 2021
Lely

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Hopen dat er ruimte blijft voor innovatie in de sector'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de derde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een nieuw product of dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is de Lely Orbiter. Hoe gaat het er nu een jaar later mee?  
14 Juli 2021
Lely Andre van Troost

Interview André van Troost

'Stikstofuitstoot daalt met innovatie een stuk sterker'

Lely is van mening dat er meer stikstofreductie te behalen is als gekozen wordt voor innovatie en technische oplossingen. André van Troost, CEO van Lely, heeft de deur in politiek Den Haag inmiddels platgelopen: 'De boeren moet in elk geval de mogelijkheid hebben om te kunnen kiezen voor innovatie.'
3 April 2021
Lely

Nieuws Jaarcijfers

Lely behaalt recordomzet in coronajaar

Ondanks de coronacrisis heeft Lely afgelopen jaar een recordomzet behaald. Dit is volgens het bedrijf het gevolg van de continu toenemende wereldwijde acceptatie van automatisering in de melkveehouderij. Het bedrijf groeide onder meer in Azië en Latijns-Amerika, waar de Lely Astronaut A5-melkrobot in trek bleek.
11 Maart 2021

BB TV Agribusiness Award

Lely Orbiter cashcow voor specifiek melkveebedrijf?

De Lely Orbiter is genomineerd voor de Boerenbusiness Agribusiness Award. Guus van Roessel, director business development bij Lely, vertelt over de werking van de mini-melkfabriek en legt uit wat de voordelen voor melkveehouders zijn. 
11 November 2020
Lely Agribusiness Award 2020

Boerenbusiness Agribusiness Award

Lely Orbiter kanshebber Agribusiness Award

De jury van de Boerenbusiness Award heeft dit jaar 4 bedrijven met hun product of dienst genomineerd voor de Agribusiness Award 2020. De komende tijd stellen zij zichzelf en het product aan u voor. Vandaag Lely aan het woord over het automatische melkverwerkingssysteem, de Lely Orbiter.
4 November 2020
Lely Sphere

BB Weer Lely Sphere

Stikstof niet uitstoten maar oogsten op melkveebedrijf

Waar de stikstofcrisis voort sluimert met de landbouw als mikpunt, wil Lely op het melkveebedrijf van stikstof een waardevolle grondstof maken. Met de Lely Sphere claimt het techbedrijf de stikstofuitstoot van een melkveebedrijf met 70% terug te dringen. Boerenbusiness mocht de vinding bekijken op melkveebedrijf van de familie Van den Berg in Bleskensgraaf.
10 Oktober 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox