LNCN

Maas van den Heuvel

Interview Maas van den Heuvel

‘Betrouwbare prijsinformatie blijft nodig’

Maas van den Heuvel stopt deze week met zijn werk voor de Landbouwbeurs voor Noord en Centraal Nederland (LNCN). Sinds 2006 is hij actief geweest als secretaris, secretaris/penningmeester en als gespreksleider bij de beurscommissies, eerst bij de landbouwbeurs Noordoostpolder en later, na de fusie bij de LNCN. Ook was Van den Heuvel bijna tien jaar lang wekelijks te zien op Boerenbusiness met zijn video's met beurscommentaar.
12 November 2021
uien

Nieuws Van de beursvloer

Noteringen lopen rustig op hun einde

De noteringen lopen terug en de markt is rustig. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft een toelichting op de noteringen in deze wekelijkse update over de beurs.
11 Juni 2021
uien

Nieuws Van de beursvloer

Mindere uien vinden afzetmarkt

Mindere uien vinden toch nog een plekje op de afzetmarkt. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft een toelichting op de noteringen in deze wekelijkse update over de beurs.
4 Juni 2021
tarwe - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Bijzondere transacties deze week

Tarwe laat zich horen op een manier die we nog niet eerder dit seizoen hebben gezien. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Geeft toelichting. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
30 April 2021
akkerbouw tarwe - agri graan - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Weer een plus erbij voor tarwe

Er is weer een plus bij voor tarwe, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De stemming wordt als rustig weergegeven. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
16 April 2021
uien uienbewaring

Marktupdate Van de beursvloer

Voor goede uien wordt toch nog betaald

Voor goede uien wordt toch nog betaald, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
9 April 2021
akkerbouw graankorrels

Marktupdate Van de beursvloer

Neerwaartse beweging tarwe is fors

Tarwe zet de neerwaartse beweging fors in, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
2 April 2021
tarwe - agri graan - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Ook deze week een daling in tarwe

Zoals tarwe met een sneltreinvaart naar boven ging, zo is ook de daling de afgelopen 3 weken weer ingezet. De stemming wordt als rustig weergegeven. Dit en meer over de noteringen hoor je van Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland in deze Van de Beursvloer.
26 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden