New Holland

Fendt grondbewerking Niet kerende grondbewerking

Nieuws Trekkerverkoop

Grote 3 vechten om de trekkermarkt

John Deere heeft een fikse voorsprong in de Nederlandse trekkerverkoopcijfers dit jaar, tot nu toe. Dat maakt brancheorganisatie Fedecom bekend. Ook Fendt doet het goed. New Holland heeft nog een inhaalslag te maken in het laatste kwartaal.
2 November 2021

Fotoreportage Sima 2019

Nieuwe trekkermerken en modellen op Sima

Het Chinese YTO bouwt zijn zware trekkers nu in Frankrijk en daarom introduceert het een nieuw merk: Mancel. Het andere grote trekkernieuws komt van Case IH, want zij onthulden de Versum CVXDrive.
24 Februari 2019
Case IH

Weerupdate Trekkers

Case IH Magnum en New Holland T8 flink vernieuwd

Op de National Farm Machinery Show in Louisville in de Verenigde Staten hebben Case IH en New Holland hun nieuwe zware wieltrekkers gepresenteerd: de AFS Connect Magnum en Genesis T8 series. Naast een nieuwe cabine en bediening, is de mate van connectiviteit het belangrijkste nieuws.
13 Februari 2019
Agxtend CNH Industrial precisielandbouw Boerenbusiness

Weerupdate Agxtend

Precisielandbouw in nieuw bedrijf bij CNH

CNH Industrial, het moederbedrijf van de trekkerfabrikanten New Holland, Case IH en Steyr, lanceert een nieuw bedrijf: Agxtend. Het zal de aftermarket precisielandbouwtechnieken daaronder scharen; onder meer scanners, sensoren en weerstations vallen binnen het portfolio.
4 December 2018
fiat

Weerupdate Eima show

Fiat-trekker weer even nieuw te koop

Goed nieuws voor liefhebbers van het Italiaanse trekkermerk Fiat. New Holland brengt een exclusieve serie van gelimiteerde 'Fiat Centenario' modellen op de markt. Zes trekkermodellen krijgen een volledige make-over in de stijl van de beroemde Fiat 90-serie.
7 November 2018
NewHolland New Holland

Weerupdate Trekkers

Volwassen New Holland T5 herbergt CVT-transmissie

Op het Italiaanse Eima lanceert New Holland een nieuwe trekkerserie: de T5 Auto Command. Hij lijkt nog het meest op zijn grote broer, de T6. Daarmee is de trekker plotsklaps een stuk volwassener geworden. Grote nieuws is de continu variabele transmissie (CVT).
29 Oktober 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden