Trekker

trekker china Trekkermarkt

Achtergrond Techniek

Deze 7 trekkers zijn een prima investering

De prijs van tweedehands trekkers is de laatste jaren flink gestegen. Niet alleen omdat verzamelaars – ook in coronatijden – hun spaargeld stoppen in felbegeerde zeldzame modellen, maar ook omdat gebruikers vaker voor een youngtimer kiezen. Welke modellen lenen zich uitstekend als investering? We zetten er zeven op een rijtje.
31 December 2021
John Deere

Nieuws Mechanisatie

John Deere VS start na een maand weer op

Na ruim een maand gaan productiemedewerkers van John Deere deze week weer aan het werk in de Verenigde Staten. Beide partijen hebben na stevige onderhandelingen eindelijk een overeenkomst bereikt voor de 10.000 stakende personeelsleden. Ondertussen is de Amerikaanse trekkermarkt behoorlijk ontwricht.
18 November 2021
John Deere

Nieuws Mechanisatie

John Deere lamgelegd door grootste staking in 35 jaar

Meer dan 10.000 medewerkers in 14 Amerikaanse fabrieken van John Deere hebben al twee weken het werk neergelegd. Het is de grootste staking in meer dan dertig jaar. Terwijl de groengele gigant afstevent op zijn beste financiële jaar ooit komen medewerkers er maar schamel vanaf. Dat schiet in het verkeerde keelgat.
30 Oktober 2021
trekker claas Mechanisatiebedrijf

Nieuws Mechanisatie

Prijs en levertijd machines lopen schrikbarend op

De mechanisatiesector blijft geplaagd door fors oplopende prijzen van grondstoffen en onderdelen. Ook de leveringen van onderdelen zijn sinds de coronapandemie nog niet terug naar het oude normaal. Dit kan ertoe resulteren dat de levertijd van een nieuwe trekker of machine oploopt tot wel 2 jaar.
11 Oktober 2021
trekker china Trekkermarkt

Nieuws Stikstofcrisis

'Oude trekker inruilen voor stikstofwinst'

De Flevolandse tak van belangenbehartigingsorganisatie Agractie heeft een enquête gepubliceerd om de interesse te peilen voor een opkoopregeling van oude trekkers. Het idee is dat de NOx die deze voertuigen uitstoten als 'ruilmiddel' kan worden ingezet om stikstofruimte te creëren. Agractie Nederland en Farmers Defence Force ondersteunen het initiatief.
6 September 2020
massey ferguson

Aangeboden door MF

Precisielandbouw kan eenvoudiger en effectiever

Massey Ferguson zet grote stappen op het gebied van precisielandbouw. Perfect samenwerkende en ingebouwde technieken vervangen de losse kastjes, terminals en kabels waar het ooit mee begon. De voordelen zijn legio.
8 Juni 2020
Fendt

Weerupdate Trekkers

Nieuwe Fendt-bediening voor Nederlandse boer

Tegelijk met Fendt's lancering van de 900 S5 trekkers toont het ook een geheel nieuw bedieningsconcept: FendtOne. De vertrouwde armleuning met joystick is flink aangepakt. Het dashbord zelfs helemaal verdwenen. Op de 300- en 700-Vario is het als eerste verkrijgbaar.
2 Juli 2019
Fendt

Weerupdate Trekkers

Nieuwe Fendt 900 Vario zusje van de 1050

Techniekfans en liefhebbers van Fendt hebben er lang naar uitgekeken: de zesde generatie Fendt 900 Vario trekkers. Op dinsdag 2 juli lanceert de fabrikant van Marktoberdorfer hem eindelijk officieel. Zoals verwacht, heeft het merk veel van de kenmerken van de 1000-serie naar beneden doorgevoerd.
2 Juli 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden