Poolprijzen graan

graanoogst combine tarweoogst

Nieuws Granen

Brouwgerst verslaat tarwe in de CZAV graanpool

Coöperatie CZAV heeft vandaag (donderdag 8 juni) de poolprijzen voor graan bekend gemaakt. De verwachtingen van telers waren hoog met tarweprijzen die de €350 per ton aantikten op de Matif kort na de oogst. Heeft de graancollecteur de hoge verwachtingen van de telers waar gemaakt?
8 Juni 2023
graanoogst tarweoogst graan - agri

Nieuws Granen

Dit doen de poolprijzen graan bij Agrifirm

Agrifirm heeft de graanpoolprijzen voor oogst 2022 bekend gemaakt. De graanmarkt was tijdens de oogst historisch hoog, maar is de afgelopen maanden behoorlijk in elkaar gezakt. Waar komen de poolprijzen van Agrifirm op uit?
26 Mei 2023
graanoogst tarweoogst graan - agri

Nieuws Granen

Historisch resultaat voor granenpool CZAV

De nabetaling voor de graanpool van CZAV is bekend. De hectare opbrengsten vielen tegen en de prijzen zitten sinds de oogst 2021 in de lift. De coöperatie spreekt zelfs van een perfect storm op de granenmarkt. Heeft de pool daar van kunnen profiteren?
14 Juni 2022
tarweoogst tarwe - agri

Nieuws Granen

Recordprijs voor granenpool Agrifirm

Agrifirm betaalt een recordprijs uit in hun granenpools voor oogstjaar 2021, die zeker in het laatste decennia niet is gezien. De coöperatie heeft kunnen profiteren van een sterk vragende markt. Voertarwe levert €256,50 per ton. Voor baktarwe ligt dat resultaat €7,50 hoger. Vooral de bewaarders zijn afgelopen seizoen goed af. Daar lopen de prijzen op tot €337,50. Ook de brouwgerst zet sterke prijzen neer.
18 Mei 2022
graanoogst tarwe - agri graan - agri

Nieuws Granen

Voorschotprijs granen van CZAV hoogste in 9 jaar

De zuidelijke coöperatie CZAV betaalt de hoogste voorschotprijzen in 9 jaar tijd uit voor tarwe en gerst. Een prijs van €172 voor bak- en maaltarwe staat in schril contrast met vorig seizoen. Ook de voorschotten voor voertarwe en gerst liggen beduidend hoger.
19 Augustus 2021
akkerbouw tarweoogst tarwe - agri

Nieuws Granen

Wat doet CZAV graanpool in volatiele markt?

CZAV maakte zojuist (vrijdag 11 juni) de definitieve prijzen van de graanpool bekend. De coöperatie blikt terug op turbulent jaar op de graanmarkt. Hoe presteert de CZAV graanpool in deze wispelturige markt?
11 Juni 2021
wintertarwe tarwe - agri graan - agri

Inside Graan

Profiteert graanpool Agrifirm van hoge prijzen?

Agrifirm heeft zojuist de graanpoolprijzen bekend gemaakt. De graanmarkt heeft de afgelopen maanden de weg naar boven gevonden. Heeft de graanpool van Agrifirm hiervan kunnen profiteren?
28 Mei 2021
tarwe - agri

Inside Granen

Nu profiteren van hoge tarweprijzen?

De graannoteringen zitten sinds de afgelopen herfst in de lift en staan op relatief hoog niveau. Vorige week maandag (19 april) werd een nieuwe spurt ingezet. Op de Matif is de tarweprijs opgelopen van €216,50 op 19 april naar €251,25 gisteren (woensdag 28 april).
29 April 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden