Zonne-energie

Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Subsidiekraan van 13 miljard binnenkort open

Met de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) stimuleert de overheid duurzame energieproductie en CO2-reductie. Er is dit jaar maar liefst €13 miljard beschikbaar.
11 April 2022
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Stijgende energieprijzen? Wek zelf energie op

De energieprijzen zijn enorm gestegen. Zowel consumenten als bedrijven gaan dat merken in de portemonnee. Wat kan je doen?
15 Maart 2022
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Salderen heeft weinig invloed op terugverdientijd

Duizenden agrariërs denken erover om in 2022 te investeren in zonnepanelen. Dat blijkt uit een trendonderzoek onder ruim 1.500 boeren. Duizenden andere agrariërs gingen hen afgelopen jaren voor. Maar blijft investeren in zonnepanelen interessant, ook als de salderingsregeling straks wordt afgebouwd?
21 Februari 2022
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

De subsidies voor zonnepanelen in 2022

Meer dan een kwart van alle boeren en tuinders wil dit jaar investeren in energieopwekking, zoals zonnepanelen. Dat bleek uit een trendonderzoek onder 1.573 agrariërs. De overheid wil deze groep ondernemers graag tegemoetkomen bij deze duurzame investering. Door belastingvoordelen en subsidies worden duurzame investeringen financieel nóg aantrekkelijker gemaakt.
26 Januari 2022
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

PVT-panelen: bespaar op stroom én gas

Met de stijgende gas- en stroomprijzen is kostenbesparing meer dan welkom. Met PVT-panelen is dit mogelijk, omdat dit paneel zowel zonne-energie als zonnewarmte opwekt. Een interessante combinatie voor agrariërs met een hoog gasverbruik.
30 November 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Het beste verdienmodel met zonnepanelen

Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit verschillende onderdelen. De zonnepanelen vormen samen de omvormers, het hart van de installatie. Zonnepanelen produceren gelijkstroom, omvormers zetten deze stroom om in het voor ons bruikbare wisselstroom.
12 November 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Zonnepanelen: nu en in de toekomst

Zonnepanelen staan aan de voet van tal van andere duurzame investeringen. Naast het feit dat u met de investering in zonnepanelen al direct de vruchten van uw dak kunt plukken, opent u ook de investeringskansen voor de toekomst.
29 Oktober 2021
energie zonnepanelen zonneenergie

Nieuws Melk

FrieslandCampina wil meer leden aan zonnepanelen

FrieslandCampina wil de opwekking van zonnestroom door leden met een kleiner dak of andere beperkingen gemakkelijker maken. Daarvoor is het bedrijf in zee gegaan met Zelfstroom.
30 September 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden