Beursnotering

financieel beurs

Nieuws coöperatie

Gedoe rond innen obligaties FrieslandCampina

Een aantal Zuid-Nederlandse (ex-)leden van FrieslandCampina klaagt bij de coöperatie over onjuist optreden bij de verzilvering van ledenobligaties. De coöperatie zou het verzilverde geld onbevoegd via een eigen rekening terugsluizen naar de eigenaar van de obligaties. FrieslandCampina stelt dat het niets verkeerd doet.
8 Maart 2022
Pieter Wolleswinkel

Interview Pieter Wolleswinkel

'ForFarmers focust dit jaar op bestaande markten'

ForFarmers heeft gisteren, donderdag 24 februari, haar jaarcijfers over 2021 gepresenteerd. Het bedrijf heeft een naar eigen zeggen 'turbulent' jaar afgesloten met lagere resultaten. Pieter Wolleswinkel, de COO van Nederland en België van ForFarmers, over de impact van de oorlog in Oekraïne, de uitdagende marktomstandigheden, de situatie in het Verenigd Koninkrijk met brexit, de zorgen van beleggers en de stand van zaken in overnames.
25 Februari 2022
Duitsland

Analyse Aardappelen

Fritesaardappelen beter in Duitsland kopen

Als je naar de inbreng van de cash settlement (CS) kijkt voor Duitsland de afgelopen weken zou je als afnemer beter in dat land je aardappelen kunnen kopen. Hoe zit dat?
18 Februari 2022
natuur Natuurbeheer

Nieuws Biodiversiteit

Natuurgebieden met strikje erom naar de beurs

Investeerders met een groen hart kunnen gaan beleggen in 'natural asset companies' (NAC), ofwel natuurwaarde-bedrijven. Dit hebben de aandelenbeurs in New York en de Intrinsic Exchange Group (IEG) bekend gemaakt.
24 September 2021
uien

Inside Uienmarkt

Eerste notering zaaiuien leidt niet tot euforie

De beurscommissie in Goes brengt al een paar weken een notering uit voor de plantuien. Deze week hadden zij de primeur met de eerste zaaiuiennotering van teeltseizoen 2021.
13 Augustus 2021
droogte uien uienoogst

Inside Uien

Uienhandel moet nog goed op gang komen

De uienhandel komt maar moeizaam opgang. In de plantuien gebeurt wel wat maar kopers zijn erg afwachtend. De meeste verwerkers hebben voor de korte termijn voldoende aanvoer en zijn voorzichtig met bijkopen.
16 Juli 2021
noteringen beurs Coronavirus

Opinie Joost Derks

Optimisme 2021: draven we niet een beetje door?

Het is geen wonder dat financiële markten vol verwachting naar 2021 kijken. Een hele serie van vaccins staat te dringen om het coronavirus te verjagen, terwijl overheden en centrale banken de economie op de rails houden.
17 December 2020
uien uienareaal

Inside Uienmarkt

Maakt regen uien minder vast gestemd?

Met nog een lang groeiseizoen te gaan is er al behoorlijk veel stemming voor de zaaiuien nieuwe oogst. Maakt het groeizame weer van de afgelopen week de stemming minder vast?
12 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden