Russische varkenssector

varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Russische varkenssector nog lang niet uitgegroeid

De Russische varkenssector is de afgelopen maanden flink gegroeid. Over de eerste paar maanden van het jaar ligt de varkensproductie maar liefst 11,6% hoger dan vorig jaar. Ook heeft de varkensprijs zich in 2020 weer enigszins hersteld nadat deze het eind 2019 moest ontgelden.
21 Juli 2020
varkenshouderij biggen varkens - agri

Inside Varkens

Russische productie varkens(vlees) fors omhoog

De Russische varkenssector vertoonde volgens De Russische National Union of Swine Breeders (NSS) een aanzienlijke groei in aantallen in het eerste kwartaal van 2020. Hiermee wordt de positieve trend van 2019 voortgezet.
14 April 2020
slachterij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Varkensintegraties in Rusland geven een dot gas

De exportpositie Russisch varkensvlees is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van het voorgaande jaar. Ook de productie zet grote stappen. De grote integraties geven duidelijk gas. 
3 Maart 2020
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Weinig animo voor failliete Russische varkensbedrijven

De winstgevendheid van de Russische varkenshouderij is de afgelopen jaren flink gedaald. Dit heeft tot faillissementen en terughoudendheid bij de investeerders gezorgd. Verschillende projecten zijn hierdoor in de ijskast gezet, zo ook het complex van de Russische onderneming Ariant.
26 Juni 2019
varkenshouderij biggen varkens - agri

Nieuws Cherkizovo

Russische varkensreus bouwt 40 nieuwe locaties

Het Russische vleesconcern Cherkizovo is van plan 40 nieuwe bedrijven (met ongeveer 20.000 varkensplaatsen) uit de grond te stampen. Daarmee wil het bedrijf inspelen op vraag vanuit China.
24 Juni 2019
varkensvlees vlees

Nieuws Afrikaanse varkenspest

China exporteert besmet varkensvlees naar Rusland

De Russische voedselwaakhond Rosselkhoznadzor meldt dat China varkensvlees naar Rusland heeft geëxporteerd dat met Afrikaanse varkenspest besmet is. De Russian National Meat Association (NMA) heeft gevraagd om maatregelen.
29 April 2019
rusland

Inside Varkens

Rusland wil grote exporteur varkensvlees worden

De Russische varkenssector is sinds 2014 flink gegroeid en blijft ook de komende jaren flink groeien. Het land is inmiddels bijna zelfvoorzienend in varkensvlees, maar de ambities reiken verder. Het land wil een van de grootste exporteurs van de wereld worden. Dit heeft de overheid gestimuleerd om meer geld te investeren in de varkenssector.
3 Januari 2019
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Rusland schrapt boycot op varkensvlees voor de bühne

Rusland heeft de importban, die eind 2017 van kracht ging, op Braziliaans varkensvlees recent opgeheven. Is deze beslissing uit nood geboren, of is het symboolpolitiek?
7 November 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden