Topigs Norsvin

Jean-Marie van Oort Topigs Norsvin

BB 10 jaar Even bellen met

'Genetische potentie varken vertalen in rendement boer'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Jean-Marie van Oort, directeur Topigs Norsvin Nederland.
16 September 2020
varkenshouderij biggen varkens - agri

Nieuws Topigs Norsvin

'Kansen voor Topigs Norsvin zijn nog talrijk'

Varkensgeneticabedrijf Topigs Norsvin heeft een succesvol jaar achter de rug. Het bedrijf boekte een historisch hoog resultaat, zo blijkt uit de jaarbijeenkomst van de coöperatie die door het coronavirus dit jaar plaatsvond als online event.
26 Mei 2020
euro valuta biljetten

Nieuws Topigs Norsvin

Forse omzetgroei voor Topigs Norsvin

Varkensgeneticabedrijf Topigs Norsvin heeft een sterke omzetgroei weten te realiseren. Investeringen in innovatie en productontwikkeling hebben de omzet naar een nieuw record weten te brengen.
28 April 2020
Boerenbusiness

Nieuws Topigs Norsvin

Topigs Norsvin slaat nieuwe CEO aan de haak

De 49-jarige Nederlander Villaume Kal wordt vanaf half maart de nieuwe topman van het varkensgeneticabedrijf Topigs Norsvin. De nieuwe CEO vormt dan samen met Cor van Hertrooij (CFO) en Hans Olijslagers (CTO) de directie. 
7 Februari 2020
financieel euro

Nieuws Jaarcijfers

Lagere winst voor Topigs Norsvin

De operationele winst van Topigs Norsvin komt over 2018 uit op €6,7 miljoen, wat bijna €3 miljoen ton minder is dan vorig jaar. Toch spreekt het bedrijf van een goed jaar, zo blijkt uit de jaarcijfers.
23 April 2019
varkenshouderij beer varkens - agri

Nieuws Fokkerij

Topigs Norsvin halveert berengeur

Topigs Norsvin heeft laten weten dat het de berengeur in hun fokprogramma de afgelopen 10 jaar met meer dan 50% heeft verminderd.
13 November 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden