Sieta van Keimpema

koeien

Nieuws Belangenbehartiging

DDB: belangenbehartiging melkveehouders versterken

De Dutch Dairymen Board (DDB) wil structureel samenwerken met andere organisaties in de belangenbehartiging voor melkveehouders. De DDB gaat de leden hiervoor toestemming vragen op de ledenvergadering van 5 oktober, zo heeft voorzitter Sieta van Keimpema de leden aangeschreven.
17 Augustus 2021
boerenprotest

Opinie Sieta van Keimpema

Overheid bombardeert boer tot staatsvijand nummer 1

29 Oktober 2019
melkveebedrijf koeien weidegang hek

Achtergrond Stikstofdossier

'Boer moet bloeden voor multinational'

De stikstofplannen die het kabinet eind vorige week heeft gepresenteerd, zijn in agrarisch Nederland niet in goede aarde gevallen. Waar LTO Nederland gemengde gevoelens heeft, zijn bij Dutch Dairymen Board en Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) louter grote zorgen.
7 Oktober 2019
Sieta van Keimpema boerenprotest Bart Kemp

Nieuws Boerenprotest

'Weer protesten als Kamer niets doet met eisen'

De Farmers Defence Force gaat over 4 weken weer protesteren als er niets gedaan wordt met de actiepunten die het dinsdag 1 oktober bij de minister heeft ingediend. Agractie wil zelfs binnen 2 weken reactie van de minister op voorstellen van de organisatie.
1 Oktober 2019
boerenprotest

Nieuws Sieta van Keimpema

Boeren gaan 10 jaar na dato weer melk dumpen

De illustere Europese melkstakingsactie van september 2009 wordt 10 jaar na dato nog eens dunnetjes herhaald. De inzet is om wederom aandacht te vragen voor een hogere melkprijs. Vanuit Nederland roept belangenbehartiger Dutch Dairymen (DDB) melkveehouders op om massaal naar België te komen.
9 September 2019
DDB Sieta van Keimpema

Interview Sieta van Keimpema

'Niet Brussel, maar de Haagse politiek is star'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Sieta van Keimpema, de voorzitter van de Dutch Dairymen Board (DDB).
15 Mei 2019
zuivel boter

Inside Melk

Hoe de EMB een zuivelcrisis wil bestrijden

Wanneer de Europese Commissie (EC) geen marktinstrument implementeert dat voor stabiele en hogere melkprijzen zorgt, dan blijven er amper melkveehouders over. Dat stelde de European Milk Board (EMB) donderdag 17 januari op de Grüne Woche in Berlijn.
22 Januari 2019
DDB Sieta van Keimpema

Interview Sieta van Keimpema

'Wat heb ik nou aan mijn gelijk?'

Sieta van Keimpema, de voorvrouw van Dutch Dairymen Board en vicevoorzitter van de European Milk Board, waarschuwde al jaren dat de afschaffing van het melkquotum een ramp zou worden. Ze werd verketterd, maar ondertussen geven veel melkveehouders haar gelijk.
21 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden