Forum voor Democratie

Jan Cees Vogelaar

Politiek Forum voor Democratie

'Jammer dat Thierry Baudet is afgetreden'

Met de verkiezingen voor de boeg was de onrust binnen Forum voor Democratie niet eerder zo groot als nu. Door ophef over antisemitische en homofobe uitlatingen binnen de jongerenafdeling van de partij, besloot Thierry Baudet zich maandagavond (23 november) terug te trekken als lijsttrekker. Vandaag (dinsdag) werd bekend dat Baudet ook stopt als partijvoorzitter en dat Kamerlid Theo Hiddema is opgestapt.
24 November 2020
Jan Cees Vogelaar

Politiek Forum voor Democratie

Forum en Vogelaar voor elkaar gemaakt

2 jaar geleden reisde Thierry Baudet met de vaste Kamercommissie van LNV mee naar de Grüne Woche in Berlijn. Zijn medewerker bekende eerlijk dat het de partij ontbeerde aan kennis van de agrarische sector. Met Jan Cees Vogelaar als agrarisch brein op een verkiesbare negende plek, zijn Vogelaar en Forum 2 handen op één buik.
5 November 2020
Jan Cees Vogelaar

Nieuws Verkiezingen

Vogelaar wil Kamer in bij Forum voor Democratie

Jan Cees Vogelaar wil voor het Forum voor Democratie de Tweede Kamer in. De huidige voorzitter van onder meer de Stichting Mesdag Zuivelfonds staat op nummer 9 op de kiestlijst van de partij van Thierry Baudet.
31 Oktober 2020
politiek DenHaag tweedekamer

Nieuws Coronacrisis

Kamer doet niets met stikstofreductie door crisis

De Tweede Kamer heeft gisteravond een motie van de politici Baudet (FvD) en Van Haga (ex VVD) verworpen waarin de regering wordt gevraagd een onderzoek in te stellen naar de wijze waarop de vrijgekomen stikstofruimte door de coronacrisis kan worden ingezet.
23 April 2020
verkiezingen

Nieuws Boerenprotest

Forum voor Democratie en PVV plussen licht in peiling

Forum voor Democratie en de PVV, de 2 partijen die zich in de laatste dagen nadrukkelijk hebben geprofileerd als pro-boer, winnen licht in de laatste peilingen. Ook CDA, dat traditioneel gezien een boerenachterban heeft, is iets populairder. De VDD blijft veruit de grootste partij. 
18 Oktober 2019

BB TV Thierry Baudet

Baudet: 'Boeren moeten hun gang kunnen gaan'

Forum voor Democratie ontpopt zich in de stikstofcrisis en de boerenprotesten als een explicite pro-boer-partij. Partijleider Thierry Baudet legt maandagochtend 14 oktober in een exclusief gesprek met Boerenbusiness uit wat zijn drijfveren zijn en welke oplossingen hij ziet. "We moeten andere visie hebben op onze samenleving."
14 Oktober 2019
verkiezingen

Nieuws Verkiezingen

Platteland stemt massaal op Forum voor Democratie

Forum voor Democratie (FvD) heeft bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten een fikse verkiezingswinst geboekt. Daarbij hebben vooral veel plattelandsgemeenten massaal op de partij van Thierry Baudet gestemd.
21 Maart 2019
LTO Boerenbusiness

Nieuws Verkiezingen

LTO-voorman moet niets hebben van Thierry Baudet

Forum voor Democatrie stevent woensdag 20 maart af op een grote verkiezingswinst. Marc Calon, de voorman van LTO Nederland, zegt in een interview met het Financieele Dagblad (FD.nl) dat hij niets voelt voor dit populistische gedachtegoed.
19 Maart 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden