Agractie

boerenprotest

Nieuws Boerenprotest

Agractie plant 2 nieuwe acties

Boerenactiegroep Agractie kondigt aan binnen 4 tot 6 weken opnieuw te demonstreren. Het werkt momenteel aan plannen voor 2 nieuwe acties. Daarmee volgt het organisatie Farmers Defence Force (FDF), die aangekondigd heeft op 16 oktober te demonstreren.
7 Oktober 2019
boerenprotest

Nieuws Boerenprotest

Nieuwe actie boeren FDF tegen 'corrupte overheid'

Farmers Defence Force (FDF) heeft woensdag 16 oktober een nieuw grootschalig protest aangekondigd. De organisatie wil ook burgers betrekken in de demonstratie tegen een volgens haar 'corrupte overheid'. Waar de actie in de Randstad wordt gehouden, wil FDF nog niet zeggen.
7 Oktober 2019
boerenprotest

Analyse Agractie 2019

Is de versnippering slecht voor belangenbehartiging?

Het inmiddels historisch boerenprotest van dinsdag 1 oktober heeft de boer weer goed op de kaart gezet in de Nederlandse samenleving. Ook het zelfvertrouwen van de boeren heeft een stevige oppepper gekregen. Terwijl de belangenbehartiging voor hen steeds verder versnipperd.
4 Oktober 2019
boerenprotest

Nieuws Boerenprotest

Agractie wil geen tweede LTO zijn

Partijen die deelgenomen hebben aan de actie van 1 oktober slaan eigen wegen in. Stichting Agractie wil geen tweede LTO Nederland zijn, maar een daadkrachtige belangenbehartiger. Wel neemt de stichting bewust afstand van de plannen om bijvoorbeeld Schiphol te blokkeren.
3 Oktober 2019
boerenprotest

Nieuws Agractie 2019

Agractie wil voorlopig geen protest op Schiphol

De organisatie van het boerenprotest op 1 oktober staat niet achter plannen om 29 oktober een protest te houden op Schiphol. Op sociale media circuleren namelijk plannen van boeren om dat te doen. De organiserende partijen willen de politiek echter de kans geven om te reageren op de protesten.
2 Oktober 2019
boerenprotest

Nieuws Agractie 2019

Organisatie Agractie trots op deelnemende boeren

De organisatie van de boerenmanifestatie Agractie is tevreden over het verloop van het protest. De schatting over het aantal mensen dat op de been was, loopt uiteen van 10.000 tot circa 20.000. Toch is initiatiefnemer Bart Kemp niet helemaal tevreden.
1 Oktober 2019
Sieta van Keimpema boerenprotest Bart Kemp

Nieuws Boerenprotest

'Weer protesten als Kamer niets doet met eisen'

De Farmers Defence Force gaat over 4 weken weer protesteren als er niets gedaan wordt met de actiepunten die het dinsdag 1 oktober bij de minister heeft ingediend. Agractie wil zelfs binnen 2 weken reactie van de minister op voorstellen van de organisatie.
1 Oktober 2019
boerenprotest

Nieuws Agractie 2019

Boerenprotest: Klaver en De Groot uitgejouwd

De Kamerleden Tjeerd de Groot en Jesse Klaver werd tijdens het boerenprotest geen blik waardig gekeurd. Toen zij een reactie probeerden te geven keerden boeren de Kamerleden de rug toe en overschreeuwden de woorden van hen. 
1 Oktober 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden