Biologische peenmarkt

aardappelen

Analyse BB Biologisch

Op biologische markt voert vertrouwen de boventoon

Telers houden de stemming erin op de markt voor biologische markt voor aardappelen, peen en uien. Voor heel veel handel zorgt dat overigens niet. Maar er komen nog kansen voorbij, zo lijkt de heersende gedachten onder telers.
13 Januari 2023
peen

Analyse BB Biologisch

Optimisme overheerst op de biologische markt

De stemming zit er aardig in op de biologische markt. De vraag naar biologische aardappelen, peen en uien is niet overdreven groot. Door relatief hoge prijzen in het gangbare kanaal ligt er een stevige bodem in de markt en dat sterkt het vertrouwen van telers in de tweede helft van het seizoen.
5 Januari 2023
aardappelen bewaring akkerbouw aardappeloogst aardappelbewaring

Analyse biologisch

Biologische markt al bezig met tweede seizoenshelft

Van een spectaculair slot op de biologische markten aan het einde van het jaar is absoluut geen sprake. Biologische peen en uien doen echter wel een stapje omhoog, maar er wordt met name voorgesorteerd op de tweede seizoenshelft.
22 December 2022
peen

Analyse biologisch

Biologische peen kan weer stap omhoog maken

De biologische peen blijft in trek en doet deze week opnieuw een stap naar boven. Peen telers nemen met deze prijzen echter nog geen afscheid van hun partijen en willen een 5 zien als eerste cijfer. De biologische zaaiuien zijn ook aan de prijs.
15 December 2022
uien

Analyse Biologisch

Afzet blijft minimaal op biologische markten

De vraag naar biologische uien is minimaal maar toch gaat de prijs er flink op vooruit vergeleken afgelopen week. Ook biologische peen zit stevig in het zadel als het om prijs gaat.
8 December 2022
aardappelen tafelaardappelen

Analyse biologisch

Biologische markt lijkt op Nederlands elftal

De biologische markten lopen wat stroef en in dat opzicht heeft het wel wat weg van het Nederlands elftal: Er wordt resultaat behaald maar vanzelf gaat het alles behalve.
1 December 2022
uien

Analyse biologisch

Prijs biologische uien lift mee met gangbaar

De situatie op de biologische markten blijft vrijwel gelijk aan andere weken. Alleen bij de biologische uienmarkt is er wat aan het veranderen. De prijs van gangbare uien zorgt voor een stevigere bodemprijs bij de biologische uien.
24 November 2022
aardappelen bewaring akkerbouw aardappeloogst aardappelbewaring

Analyse BB Biologisch

Biologische markt kan kantelen in tweede helft

Het zijn rustige tijden op de biologische markten maar dat kan in de tweede seizoenshelft wel heel anders worden. Vooral de biologische aardappelmarkt heeft perspectief.
17 November 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden