Poolprijzen pootgoed

HZPC

Nieuws Aardappelen

Uitbetalingsprijs HZPC 40% hoger dan vorig seizoen

Handelshuis HZPC heeft een 'historisch hoge' uitbetalingsprijs voor de aangesloten pootgoedtelers gerealiseerd. De prognoseprijs kwam al boven de €50 uit op €50,70 en daar komt de definitieve prijs nog eens 5% boven.
Eergisteren 11:00 uur
aardappelen pootgoed

Nieuws Aardappelen

Pootgoedpool Q-potato zet stap naar 'nieuwe normaal'

Aardappelhandelsbedrijf Q-potato heeft de poolprijs voor pootgoed bekendgemaakt. De aardappelmarkt in brede zin en dus ook de pootgoedmarkt is behoorlijk in beweging. De pootgoedpool van Q-potato heeft volgens het bedrijf 'een flinke eerste stap gezet naar het nieuwe normaal'.
3 Juli 2023
aardappelen pootgoed Agrico zakken

Nieuws Pootgoed

'Graantekort biedt kans voor export pootgoed'

De aardappelcoöperatie Agrico heeft de uitbetalingsprijzen voor pootgoed en consumptieaardappelen bekend gemaakt. Corona heeft voor het tweede jaar oprij grote invloed op de afzet gehad. De prijs heeft er dit jaar vergeleken met vorig jaar minder onder te lijden gehad.
8 Juli 2022
aardappelen pootgoed pootaardappel agria

Inside Aardappelen

Pootgoedprijs Europlant lager, maar bevredigend

Aardappelhandelshuis Europlant heeft de uitbetalingsprijs van pootgoed oogst 2020 bekend gemaakt. Terugkijkende op een bewogen jaar noemt het bedrijf het behaalde resultaat tevredenstellend.
12 Juli 2021
pootgoed Agrico markies

Inside Aardappelen

Dit zijn de uitbetaalprijzen van Agrico over oogst 2020

Agrico heeft vandaag (donderdag 8 juli) de uitbetalingsprijzen voor pootgoed en consumptieaardappelen van de oogst 2020 bekend gemaakt. De coöperatie is tevreden over het uiteindelijke resultaat dat gerealiseerd is in een 'zeer uitdagend seizoen'.
8 Juli 2021
HZPC

Inside Aardappelen

Uitbetalingsprijs HZPC tikje hoger dan prognose

Pootgoedhandelshuis HZPC is zeer tevreden met de telersprijs die het bedrijf het afgelopen bewogen jaar heeft weten te realiseren. De uitbetalingsprijs voor de telers van HZPC komt iets hoger uit dan de prognoseprijs.
18 Juni 2021
pootgoed aardappeloogst

Inside Aardappelen

Vroeg verkopen pakt goed uit in pool Q-potato

Aardappelhandelshuis Q-potato Holland is content met het resultaat van de pootgoedpool over oogstjaar 2020. Door al vroeg in het exportseizoen te schakelen, kon het bedrijf in zijn jubileumjaar in een onzekere markt toch al het pootgoed uitvoeren.  
18 Juni 2021
aardappelen pootgoed

Inside Aardappelen

Europlant zet ruim 20% meer pootgoed af

Zowel in de teelt als afzet heeft handelshuis Europlant uit Heerenveen ruim 20% meer pootaardappelen in de pootgoedmaten af kunnen zetten. Gekoppeld aan het op 1 na hoogste financieel resultaat levert dit de hoogste uitbetalingsprijs per hectare op in 10 jaar tijd.
26 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden