ISN

varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Deense varkensprijs zet opwaartse trend door

De varkensprijs van Denemarken zet de opwaartse trend deze week verder door, zo toont de nieuwe prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN aan. Zowel in Nederland als in Duitsland beweegt de prijs inmiddels weer zijwaarts.
13 November 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Deense varkensprijs naar de top, Nederland stijgt fors

De meeste varkensprijzen in Europa laten de stabiele periode deze week achter zich, zo blijkt uit de prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN. De varkensprijs in Nederland en Duitsland gaat stevig omhoog, terwijl in Frankrijk en Spanje opnieuw een kleine min te zien is.
6 November 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Deense varkensprijs op weg naar prijsniveau Spanje

De varkensprijs in Denemarken heeft opnieuw een opwaartse beweging weggezet, zo blijkt uit de prijsvergelijking de Duitse belangenbehartiger ISN. Dit betekent dat de varkensprijs van het land op weg is naar het prijsniveau in Spanje, gezien de prijs hier afgelopen week opnieuw een daling noteerde.
24 Oktober 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Spaanse varkensprijs zakt verder weg

De varkensprijs in Spanje is deze week opnieuw gedaald, wat betekent dat deze nipt onder de Franse varkensprijs gezakt is. Daarentegen stijgt de Deense varkensprijs in rap tempo door, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Duitse belangenbehartiger ISN.
16 Oktober 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Europese varkensprijzen houden koers vast

De Europese varkensprijzen houden de koers die vorige week ingezet is vast, zo blijkt uit de nieuwe cijfers van de Duitse belangenbehartiger ISN. Dit maakt onder meer dat de Deense varkensprijs verder stijgt en de Spaanse prijs de weg naar beneden doorzet.
9 Oktober 2019
varkenshouderij Denemarken

Inside Varkens

Deense varkensprijs negeert de trend

De varkensprijs in Denemarken beweegt tegen de trend in, zo blijkt uit de prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN. Daarnaast beweegt de Spaanse varkensprijs inmiddels in de richting van de Franse prijs.
2 Oktober 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Stabiliteit kenmerkt Europese varkensprijzen

De varkensprijzen in de Europese Unie worden vandaag de dag gekenmerkt door stabiliteit, zo toont de prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN. Op een kleine stijging van de Franse varkensprijs na, gebeurt er deze week dan ook weinig.
25 September 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Franse varkensprijs nadert Spanje

De varkensprijs in Frankrijk heeft opnieuw een plus weggezet, waardoor de prijs nu behoorlijk dicht in de buurt komt van de Spaanse varkensprijs. Dat blijkt uit de ISN-prijsvergelijking. In het algemeen wordt de markt echter nog altijd gekenmerkt door stabiliteit.
18 September 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden