Garantieprijs FrieslandCampina

FrieslandCampina

Nieuws Melk

Arla en FrieslandCampina sleutelen aan toeslagen

Zowel Arla als FrieslandCampina willen per volgend jaar fors hogere toeslagen gaan uitbetalen. Arla wil €3,00 per 100 kilo meer gaan betalen voor duurzaamheid, FrieslandCampina stelt voor om de toeslagen op diverse punten te verhogen, met in totaal ook bijna zo'n bedrag per 100 kilo.
7 Oktober 2022
melken melkveebedrijf koeien

Nieuws Melk

FrieslandCampina verhoogt garantieprijs

FrieslandCampina verhoogt de garanteprijs voor oktober met nog een euro. De biologische garantieprijs wordt met nog veel meer verhoogd. Volgens FrieslandCampina gaat het vooral om correcties die de prijzen doen stijgen.
26 September 2022
melk melken melkrobot

Nieuws Melk

FrieslandCampina doet schepje bij garantieprijs op

FrieslandCampina doorbreekt de stabiliteit van de maanden juni en juli en verhoogt de garantieprijs voor september met €1,25 per 100 kilo. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt. De biologische garantieprijs gaat evenwel niet mee omhoog.
29 Augustus 2022
zuivel FrieslandCampina

Analyse FrieslandCampina

Top FrieslandCampina worstelt met volgen markt

FrieslandCampina heeft over het eerste halfjaar van 2022 op het eerste gezicht sterk verbeterde halfjaarcijfers gepresenteerd. Omzet en winst zijn flink gestegen en het management haalt lichtpuntjes naar voren. Toch is het vasthouden van de interim-uitkering is niet het enige teken dat er nog veel uitdagingen liggen voor het management. Een stevige negatieve kasstroom en diverse bijzondere waardeverminderingen geven ook te denken.
29 Juli 2022
FrieslandCampina

Nieuws Garantieprijs

FrieslandCampina maakt einde aan stijging melkprijs

Na vijf maanden komt er een einde aan de stijging van de garantieprijs bij FrieslandCampina. De afvlakkende melkprijs komt niet helemaal uit de lucht vallen, maar het was op voorhand ook geen abc'tje. Ook de biologische melkprijs vlakt af. 
25 Juli 2022
FrieslandCampina waterstof

Nieuws Melkprijzen biologisch

PlanetProof-lid beurt opnieuw meer dan bio

In juli gaan de biologische melkprijzen voor de vijfde maand op rij omhoog. De gangbare melkprijzen stijgen echter sneller. Bij FrieslandCampina betekent dit dat een deelnemer aan de PlanetProof-melkstroom opnieuw meer uitgekeerd krijgt dat een biologisch lid.
28 Juni 2022
FrieslandCampina

Nieuws Melkprijsvergelijker

FrieslandCampina met garantieprijs naar 60 euro

FrieslandCampina heeft de garantieprijs voor juli vastgesteld op een bijzondere mijlpaal €60 per 100 kilo. Dit is €3,50 hoger dan de garantieprijs over de lopende maand juni. Hoe vertaalt zich deze prijsverhoging in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker? 
27 Juni 2022
FrieslandCampina

Nieuws Melk

FrieslandCampina herhaalt forse prijsstap van mei

FrieslandCampina geeft de garantieprijs voor juni een plus van €4,00 per 100 kilo. Daarmee herhaalt de zuivelreus de prijsstap van een maand eerder. De biologische melkprijs kreeg een extra zetje ten opzichte van een maand eerder, maar is nu slechts €3,00 hoger dan de gangbare melkprijs.
30 Mei 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden