Poolprijzen uien

uien

Inside Uien

Hoe presteren uienpools in coronatijden?

In tegenstelling tot de aardappelmarkt hebben Nederlandse uien wel allemaal een koper kunnen vinden op de wereldmarkt. Inmiddels zijn ook de resultaten van meerdere uienpools voor verkoopseizoen 2019-2020 bekend gemaakt. Hoe doen zij het in deze markt?
8 Juni 2020
sorteren uien

Inside Uien

PPA presenteert poolprijs voor rode en gele uien

PPA Group heeft de prijs voor de gele en rode uien van oogst 2018 gepresenteerd. PPA schrijft dat de bekendmaking van de prijs een uitstekende afsluiting was van het bijzondere seizoen.
28 Juni 2019
uien uienoogst oogsten

Inside Uien

Uienpool Flevoland realiseert passende prijs

Uienpool Flevoland heeft de deelnemers een passende prijs voor seizoen 2018/2019 gepresenteerd. De deelnemers uit de provincie kenden een zeer wisselende opbrengst, al was deze veelal wel van een zeer goede kwaliteit. Dat levert uiteindelijk een saldo naar tevredenheid op.
25 Juni 2019
sorteren uien

Inside Uien

Ook Flevo Onions profiteert van late prijsstijging

Het resultaat van de bewaarpool van Flevo Onions is er een om over naar huis te schrijven. In een bijzondere markt wist Flevo Onions namelijk een positief resultaat neer te zetten. Daarnaast is lang bewaren dit seizoen beloond.
5 Juni 2019
sorteren uien

Inside Uien

Hoogste prijs ooit voor pool A van Van Meir

De vroege uienpool van Van Meir uit Steenbergen noteert zijn beste resultaat ooit. Dit ondanks de kwaliteitsproblemen van afgelopen seizoen.
6 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden