Biologische uienmarkt

aardappelen bewaring akkerbouw aardappeloogst aardappelbewaring

Analyse BB Biologisch

Biologische markt kan kantelen in tweede helft

Het zijn rustige tijden op de biologische markten maar dat kan in de tweede seizoenshelft wel heel anders worden. Vooral de biologische aardappelmarkt heeft perspectief.
17 November 2022
aardappelen peen uien biologisch

Analyse biologisch

Windrichting op bio-markten blijft hetzelfde

De situatie op de biologische markten zijn vrijwel onveranderd vergeleken voorgaande weken. Het is bijzonder rustig in de handel maar veel effect heeft dat nog niet op de prijzen.
10 November 2022
uien

Analyse biologisch

Biologische markten lopen stroef door lage vraag

De biologische markten hebben het lastig op dit moment. Er is minder vraag dan anders waardoor het bijzonder rustig is. Dat komt de prijzen niet allemaal ten goede. Voor de lange termijn is er echter geen reden tot zorg.
3 November 2022
peen wortels

Analyse biologisch

Aan vertrouwen geen gebrek op de bio-markten

Aan vertrouwen op de biologische markten ligt het niet, maar tot handel leidt dit nauwelijks. Er is weinig actie, toch houden de prijzen redelijk stand. Alleen aan de bovenkant levert de peenmarkt licht in.
27 Oktober 2022
biologisch

Analyse BB biologisch

Weinig beweging op de biologische markten

Er gebeurt maar weinig spannends op de biologische markten. Vooral bij de uien en aardappelen is dat het geval. Toch heeft deze rust geen negatief effect op de prijzen, die blijven relatief stabiel.
20 Oktober 2022
uien

Analyse BB Biologisch

Vertrouwen telers in biologische markt groeit

De stemming op de biologische markten is voornamelijk rustig maar het vertrouwen bij de handel en voornamelijk de teler lijkt gegroeid. Vooral bij de uien is dat het geval. Peen is nog altijd goed gevraagd en bij aardappelen is het opnieuw (te) rustig.
6 Oktober 2022
uien

Analyse BB Biologisch

Vertrouwen in de biomarkt zorgt nog niet voor handel

Het vertrouwen is er op zich wel in de markt voor biologische aardappelen, peen en uien. Dat zorgt alleen nog niet voor veel handel. Met name bij de aardappelen en uien is het erg rustig. Alleen in de peenhandel gebeurt er redelijk wat op het moment.
29 September 2022
peen wortels

Analyse BB Biologisch

Peen populair op biologische markt

Het vertrouwen groeit beetje bij beetje op de markt voor biologische aardappelen, peen en uien. Aan de noteringen is dat niet direct te zien. In aardappelen en uien gebeurt er qua handel niet heel veel. Op de peenmarkt is meer te beleven.
22 September 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox