Aardappelhandel

DCA

Aangeboden door DCA Finance

Handel op termijnmarkt biedt kansen

Nog nooit is het managen van prijsrisico's zo ingewikkeld geweest als de afgelopen twee jaar. Waar eerst Covid-19 de markt domineerde, is dat nu de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Goed gebruik van de termijnmarkt kan u helpen bij het managen van prijsrisico's.
23 Maart 2022
aardappelen Boerenbusiness

Inside Aardappelen

Aardappelen winnen terrein in Midden-Oosten

Het Midden-Oosten staat niet bepaald bekend als regio waar veel aardappelen worden geteeld. Toch groeien er al op flinke schaal aardappelen. Diverse landen hebben plannen met de aardappelteelt te beginnen of deze uit te breiden. Met het opzetten van een eigen teelt en vooral de verwerkende industrie worden - zo is de gedachte - banen gecreëerd, het inkomen van de boeren verhoogd en de economie versterkt.
28 Juni 2021
aardappelen aardappelperceel aardappelen poten

Inside Aardappelen

Vraag naar Fontane, maar teveel Innovator

De ondertoon in de aardappelmarkt was de afgelopen week duidelijk wat beter. Het positieve sentiment wordt ingegeven door de verwachting van versoepeling van de lockdown, en toch ook het tot nu toe koude voorjaar.
9 April 2021
aardappelen aardappelverwerking

Inside Aardappelen

Groen licht voor fusie grote aardappelspelers Australië

De autoriteit ACCC heeft groen licht gegeven voor een grote overname in de Australische aardappelindustrie. Daarmee komt de aardappeltak van vleesverwerker Thomas Foods International in handen van de Mitolo Group.
13 Augustus 2020
bedrijfsopvolging Boerenbusiness bedrijfsovername

Inside Aardappelen

Mitolo neemt aardappeltak van vleesverwerker over

Mitolo Group, de grootste aardappelgroothandel in Australië, neemt de aardappeltak van vleesverwerker Thomas Foods International over. De deal gaat in per 1 juli, mits de Australische autoriteit ACCC goedkeuring verleent.
3 Juni 2020
De Aardappelboer

Nieuws Corona

Aardappelverkoop via social media gat in markt

Aardappelteler Arwin Bos uit Nieuw Vennep in de Haarlemmermeerpolder is er stil van. Zijn actie om Agria aardappels (grote maat) in zakken van 20 kilo voor €15,- te koop aan te bieden loopt als een trein.
17 Maart 2020
aardappelen bewaring akkerbouw aardappeloogst aardappelbewaring

Inside Aardappelen

Rustige markt, maar prijs sluipt omhoog

De aardappelmarkt is in een interessante fase beland aan het einde van januari. De verwachting van hogere fysieke prijzen kwam de laatste weken duidelijk naar voren op de termijnmarkt.
31 Januari 2020
Boerenbusiness handen

Nieuws Aardappelen

DCA lanceert marktplaats Aardappelhandel.com

Telers en afnemers van aardappelen kunnen vanaf nu de aardappelen aan- en verkopen via Aardappelhandel.com. DCA heeft dit handelsplatform ontwikkeld en vandaag (donderdag 21 november 2019) gelanceerd. Op deze marktplaats kunnen fritesaardappelen, tafelaardappelen, zetmeelaardappelen, tweede soort en exportaardappelen worden verhandeld.
21 November 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden