Voermarkt 2020

veevoer voer melkveebedrijf koeien ruwvoer voeren

Inside Voer

Voermarkt stuurt aan op rustige jaarwisseling

Met de kerstdagen in het vizier ontstond er her en der iets drukte wat betreft de vraag naar bepaalde producten, al keerde de rust snel terug. De voermarkt zet met stabiele prijzen koers naar het nieuwe jaar.
22 December 2020
voer melkveebedrijf koeien

Inside Voer

Voermarkt niet van à propos door lockdown

Stabiliteit wint de strijd, zo lijkt het motto van de voermarkt de afgelopen weken. Opnieuw een week vol rust. Periodiek gezien geen gekke gewaarwording, aangezien de feestdagen over het algemeen geen spannende veranderingen met zich meebrengen.
15 December 2020
veevoer voer melkveebedrijf koeien ruwvoer

Inside Voer

Naderende feestdagen houden voermarkt rustig

De voermarkt houdt zich rustig richting de feestdagen. De huidige prijsniveaus blijven, op een kleine correctie na, staan en ook vraag en aanbod blijven vrijwel overal stabiel.
8 December 2020
voer melkveebedrijf koeien voerhek

Inside Voer

Eiwitvraag houdt bierbostelprijs hoog

Deze week blijft de voermarkt in rustig vaarwater verkeren. Enkel de hoge bierbostelprijs trekt de aandacht. De overige prijzen blijven stabiel, op een kleine correctie van de maïsprijs na. Wat zijn de vooruitzichten?
1 December 2020
bierbostel

Inside Voer

Bierbostel naar record op tamme voermarkt

Het rommelde al even, maar nu is de kogel door de kerk. De prijs van bierbostel heeft opnieuw een stap naar boven gezet en komt daarmee uit op recordhoogte. De andere ruwvoeders doen het rustiger aan, want enkel snijmaïs noteert een prijsmutatie.
24 November 2020
Graszaad

Inside Voer

Prijsmutatie op voermarkt voor graszaadhooi

De voermarkt bevindt zich in rustig vaarwater. De vraag naar vrijwel alle producten loopt nog altijd geen storm, behalve bij bierbostel. Nagenoeg alle prijzen blijven gelijk, op die van veldbeemd en rietzwenk na.
17 November 2020
voer stal melkveebedrijf koeien koeienstal voerhek

Inside Voer

Voermarkt in het teken van krap aanbod ruwvoer

Ook afgelopen week was er relatief veel rust op de voermarkt. De prijzen van stro en veldbeemd doen een stapje omhoog om een reëler beeld te schetsen, de overige prijzen blijven stabiel. Hoe zit het met vraag een aanbod?
10 November 2020
brok brokken varkensvoer

Inside Voer

Prijsmutatie varkensbrok is 180 graden gedraaid

Het lag al in de lijn der verwachting: de prijzen van varkensbrok bewegen in oktober langzaam naar boven toe. Alleen babybiggenkorrel houdt de prijs van vorige maand vast. Wat zijn de vooruitzichten voor de aankomende maanden volgens de Boerenbusiness Mengvoerprijsindicator?
5 November 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden