ISN

varkenshouderij biggen varkens - agri

Nieuws Varkens

(Nog) geen nieuw record voor Duitse varkensprijs

De Duitse varkensprijs (VEZG) is nog slechts 1 cent verwijderd van een nieuw record, maar de slingers kunnen deze week ...
4 Maart 2020
slachterij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Duitse varkensprijs knalt door grens van 2 euro

In vrijwel heel Europa zitten de varkensprijzen in de lift. Verdere prijsstijgingen zijn waarschijnlijk, gezien de trendsettende Duitse varkensprijs vanmiddag opnieuw flink ...
26 Februari 2020
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

EU varkensprijsvergelijker toont opwaartse beweging

Terwijl de varkensprijzen in de Europese Unie deze week vrij gelijk zijn gebleven, is de Nederlandse varkensprijs gestegen. Dit blijkt uit de meest recente prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN.
13 Februari 2020
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Stabilisatie zichtbaar op Europese varkensmarkt

Op de Europese varkensmarkt is deze week voor het eerst in lange tijd weer stabilisatie zichtbaar, zo blijkt uit de nieuwste prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN. Alleen de Spaanse varkensprijs weet nog een kleine stap naar boven te zetten.
18 December 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Nederlandse en Deense varkensprijs niet omhoog

Terwijl de meeste varkensprijzen in de Europese Unie opnieuw stappen naar boven zetten, blijft de Nederlandse varkensprijs deze week stabiel. In Denemarken is zelfs sprake van een fikse daling, zo blijkt uit de nieuwste prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN.
11 December 2019
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Spaanse varkensprijs weer bovenaan prijsvergelijking

De varkensprijzen in de Europese Unie hebben over afgelopen week opnieuw forse stappen naar boven gezet, zo blijkt uit de prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN. Spanje noteert ondertussen weer de hoogste prijs, terwijl Nederland blijft steken op plek 4.
4 December 2019
grafiek beurs

Inside Varkens

Varkensprijzen in Europa stijgen hard door

De Europese varkensprijzen laten deze week wederom enorme plussen zien, zo laat de nieuwe prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN zien. De Nederlandse varkensprijs zet deze week de grootste stijging neer.
27 November 2019
varkenshouderij biggen varkens - agri

Inside Varkens

Europese varkensprijzen vinden weg naar boven

De Europese varkensprijzen lijken de weg omhoog deze week gevonden te hebben, zo blijkt uit een nieuwe prijsvergelijking van de Duitse belangenbehartiger ISN. Enigszins opvallend is dat de grootste prijsstijging in deze week op het conto van België staat.
20 November 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden