Poolprijzen uien

uien

Inside Uien

Grillig seizoen weerklinkt in pool Flevo Onions

De grillen van een extreem groeiseizoen hebben hun sporen nagelaten in de kwaliteit van veel uien. Dat heeft ook Flevo Onions afgelopen seizoen gezien. Uiteindelijk wisten alle partijen een plekje te krijgen in een markt die steeds meer gang maakte.
8 Januari 2021
rode uien

Inside Uien

Uitdagend eerste jaar voor af landpool rode uien PPA

Voor de eerste keer heeft PPA Group dit jaar een af land pool voor rode uien opgericht. De interesse was groot, maar de markt waarin het bedrijf moest opereren moeizaam. De af land pool voor gele uien verliep vlotter en noteerde boven beursprijs.
21 December 2020
uien

Inside Uien

Af land uienpool Agrifirm noteert boven beursprijs

De prijs van de uien af-landpool van Agrifirm is bekend. De gemiddelde prijs uit deze pool ligt volgens de coöperatie boven de gemiddelde af-landnotering van de beurs in Emmeloord.
17 December 2020
uien biologisch

Inside Uien

Gemiddelde opbrengst in pool Van Meir 36 ton

Uien- en aardappelbedrijf Van Meir uit Steenbergen heeft zijn derde en laatste poolperiode (pool C) afgerond met het hoogste resultaat dit seizoen. Met een gemiddelde hectareopbrengst van 36 ton onder pooltelers is het schrapen voor een positief saldo.
20 Juli 2020
uien inschuren

Inside Uien

Poolprijs PPA eindigt bovengemiddeld

Agrarisch bemiddelingsbureau PPA, met vestigingen in Zuid-Holland en Flevoland, heeft zijn gele en rode zaaiuienpool afgerond voor oogstjaar 2019. Het resultaat voor de gele uien ligt boven de gemiddelde poolprijs van het bedrijf sinds 1996.
20 Juli 2020
Wiskerke Onions

Inside Uien

Speculeren in pool Wiskerke pakt goed uit

Uientelers die deelnemen aan de Speculatiepool van Wiskerke Onions uit Kruiningen hebben dit jaar munt geslagen uit hun keuze. De prijs valt €3,51 hoger uit dan die van de Basispool. De hevige prijsstijging aan het seizoeneinde is daar debet aan. Chayenne Wiskerke kijkt tevreden terug op de geleverde kwaliteit en het opmerkelijke exportseizoen.
10 Juli 2020
Boerenbusiness

Inside Uien

Flevo Onions zit uienachtbaan tot einde uit

Een vlakke start, af en toe een diep dal, en naar het einde toe hoge pieken. Zo omschrijft Remko Wilms van uienpool Flevo Onions seizoen 2019-2020. Op het einde schoot de prijs fors omhoog en daar kon de pool een graantje van meepikken.
8 Juli 2020
uien

Inside Uien

Opleving kwam voor Uienpool Flevoland te laat

De vaste verkoopmethodiek van Uienpool Flevoland heeft voor stabiliteit gezorgd in een woelige uienmarkt. Toen alle seinen op groen stonden gooide corona roet in het eten en moest de uienmarkt zich herpakken. Dat lukte verrassend goed. De pool kon dit staartje helaas niet meepakken.
7 Juli 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden