Biologische peenmarkt

aardappelen

Nieuws BB Biologisch

Spelers op biomarkt houden kaarten tegen de borst

De stemming op de markt voor biologische aardappelen, peen en uien is voorzichtig positief. Toch wordt de markt gekenmerkt door relatief weinig handel op het moment. Vooral bij de aardappelen en uien kijken telers en handelaren naar elkaar en durven ze er nog geen klap op te geven.
15 September 2022
peen wortels

Analyse BB Biologisch

Stemming op biologische markt gematigd positief

De handel in biologische aardappelen, uien en peen hobbelt een beetje door. De stemming is gematigd positief maar het is nog niet echt druk. Zowel handel als telers zijn voorzichtig met wat ze doen op het moment.
8 September 2022
uien zaaiuien

Analyse BB Biologisch

Gangbaar vormt stevig vangnet voor biomarkt

De stemming op de markt voor biologische uien en peen komt er voorzichtig steeds beter in. Zowel onder telers als bij de handel groeit het vertrouwen. Bij de biologische aardappelen wil de handel nog niet echt op gang komen.
1 September 2022
peen

Analyse BB Biologisch

Verschil van inzicht tussen teler en koper op biomarkt

De stemming op de markt voor biologische aardappelen, uien en peen is voorzichtig positief onder zowel de telers als de afnemers. Toch kijken telers en afnemers op een ander manier naar de markt. Wat betekent dat voor de DCA Indicatieprijzen.
25 Augustus 2022
uien biologisch

Analyse BB Biologisch

Handel in biologische uien en peen komt op gang

De handel in biologische uien en peen begint voorzichtig aan opgang te komen. Vooral de handel in uien begint te lopen. Op de aardappelmarkt is het vooralsnog erg rustig. De stemming op de biologische markt is gematigd positief. Prijzen voor de gangbare producten liggen op een heel behoorlijk niveau en dat legt een stevig onder de biologische producten.
18 Augustus 2022
aardappelen Gewastour2020

Analyse BB Biologisch

Prijs houdt stand op stugge biologische markt

De markt voor biologische aardappelen en uien verloopt nog altijd stroef. Telers willen wel verkopen, maar afnemers hebben slechts weinig belangstelling. Desondanks blijft de prijs er wel op. Er worden alleen weinig zaken gedaan.
19 Mei 2022
biologisch erwten eggen

Analyse BB Biologisch

Nauwelijks vrije handel op biologische markt

Er is weinig vrije handel in biologische aardappelen en uien op het moment. De meeste verwerkers hebben hun verplichtingen naar leveranciers grotendeels afgedekt. Daarbij is de vraag op de markt niet van dien aard dat men een voorraad wil aanhouden.
12 Mei 2022
voorjaar peen zaaien biologisch vroege peen

Analyse BB Biologisch

Biologische markt blijft behoorlijk vast zitten

De stemming op de biologische markt voor aardappelen, uien en peen is een beetje in de mineur. De prijzen blijven op zich overeind maar het is volgens insiders een hele kunst om een koper te vinden op het moment. Welk effect heeft dat op de prijzen?
5 Mei 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox