Biologische peenmarkt

uien

Analyse BB Biologisch

Vertrouwen telers in biologische markt groeit

De stemming op de biologische markten is voornamelijk rustig maar het vertrouwen bij de handel en voornamelijk de teler lijkt gegroeid. Vooral bij de uien is dat het geval. Peen is nog altijd goed gevraagd en bij aardappelen is het opnieuw (te) rustig.
6 Oktober 2022
uien

Analyse BB Biologisch

Vertrouwen in de biomarkt zorgt nog niet voor handel

Het vertrouwen is er op zich wel in de markt voor biologische aardappelen, peen en uien. Dat zorgt alleen nog niet voor veel handel. Met name bij de aardappelen en uien is het erg rustig. Alleen in de peenhandel gebeurt er redelijk wat op het moment.
29 September 2022
peen

Analyse BB Biologisch

Peen populair op biologische markt

Het vertrouwen groeit beetje bij beetje op de markt voor biologische aardappelen, peen en uien. Aan de noteringen is dat niet direct te zien. In aardappelen en uien gebeurt er qua handel niet heel veel. Op de peenmarkt is meer te beleven.
22 September 2022
aardappelen

Nieuws BB Biologisch

Spelers op biomarkt houden kaarten tegen de borst

De stemming op de markt voor biologische aardappelen, peen en uien is voorzichtig positief. Toch wordt de markt gekenmerkt door relatief weinig handel op het moment. Vooral bij de aardappelen en uien kijken telers en handelaren naar elkaar en durven ze er nog geen klap op te geven.
15 September 2022
peen

Analyse BB Biologisch

Stemming op biologische markt gematigd positief

De handel in biologische aardappelen, uien en peen hobbelt een beetje door. De stemming is gematigd positief maar het is nog niet echt druk. Zowel handel als telers zijn voorzichtig met wat ze doen op het moment.
8 September 2022
uien zaaiuien

Analyse BB Biologisch

Gangbaar vormt stevig vangnet voor biomarkt

De stemming op de markt voor biologische uien en peen komt er voorzichtig steeds beter in. Zowel onder telers als bij de handel groeit het vertrouwen. Bij de biologische aardappelen wil de handel nog niet echt op gang komen.
1 September 2022
peen

Analyse BB Biologisch

Verschil van inzicht tussen teler en koper op biomarkt

De stemming op de markt voor biologische aardappelen, uien en peen is voorzichtig positief onder zowel de telers als de afnemers. Toch kijken telers en afnemers op een ander manier naar de markt. Wat betekent dat voor de DCA Indicatieprijzen.
25 Augustus 2022
uien biologisch

Analyse BB Biologisch

Handel in biologische uien en peen komt op gang

De handel in biologische uien en peen begint voorzichtig aan opgang te komen. Vooral de handel in uien begint te lopen. Op de aardappelmarkt is het vooralsnog erg rustig. De stemming op de biologische markt is gematigd positief. Prijzen voor de gangbare producten liggen op een heel behoorlijk niveau en dat legt een stevig onder de biologische producten.
18 Augustus 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden