Deelnemers Ruwvoertour 2021

Ruwvoertour 2021 Silvain Kusters

Ruwvoertour Silvain Kusters

'Dik tevreden over het afgelopen ruwvoerseizoen'

De Boerenbusiness Ruwvoertour volgt dit jaar 10 percelen maïs en gras verdeeld over Nederland. Hoogste tijd om de stand van zaken op te maken met de 10 deelnemende melkveehouders. Deze week wordt Silvain Kusters, melkveehouder in Guttecoven (Limburg) opnieuw bezocht.
1 November 2021
Ruwvoertour 2021

Ruwvoertour Hans Schoenmakers

Veel ruwvoer, maar met 'tragere' eerste snede

De Boerenbusiness Ruwvoertour volgt dit jaar 10 percelen maïs en gras verdeeld over Nederland. Hoogste tijd om de stand van zaken op te maken met de 10 deelnemende melkveehouders. Deze week wordt Hans Schoenmakers, melkveehouder in Udenhout (Noord-Brabant) opnieuw bezocht.
1 Oktober 2021
Ruwvoertour 2021

Ruwvoertour Frank Rooker

'De wei moet aantrekkelijk zijn voor de koe'

De Boerenbusiness Ruwvoertour volgt dit jaar 10 percelen maïs en gras verdeeld over Nederland. Hoogste tijd om te stand van zaken op te maken met de 10 deelnemende melkveehouders. Deze keer is dat Frank Rooker, melkveehouder in Aartswood (Noord-Holland).
23 September 2021
gras maaien grasoogst biologisch klaver

Ruwvoertour Grasland

Kruidenrijk grasland steeds populairder

Kruidenrijk grasland is steeds meer in trek bij melkveehouders. Een divers stuk grasland met kruiden die smakelijk zijn en genoeg opbrengst geven zijn erg geschikt in verschillende weersomstandigheden. In een veranderend klimaat misschien wel een erg geschikte optie voor de toekomst.
8 September 2021
Ruwvoertour 2021

Ruwvoertour Roel Assies

'Najaarsneden ook passend in melkveerantsoen'

De Boerenbusiness Ruwvoertour volgt dit jaar 10 percelen maïs en gras verdeeld over Nederland. Hoogste tijd om te stand van zaken op te maken met de 10 deelnemende melkveehouders. Deze keer is dat Roel Assies, melkveehouder in Zeewolde (Flevoland).
26 Augustus 2021
voederbieten ruwvoertour2020

Ruwvoertour Voederbieten

Melkveehouder ziet steeds meer heil in voederbieten

Melkveehouders gaan geleidelijk aan steeds meer voederbieten telen. In de Boerenbusiness Ruwvoertour telen de deelnemers Joost van Nostrum en Bert Wissels ook voederbieten. Waarom wordt dit wortelgewas steeds populairder?
23 Augustus 2021
Ruwvoertour 2021

Ruwvoertour Maïs en gras

Droge nazomer goed voor maïs en najaarssneden

Met een redelijk koele en natte periode in juli en begin augustus ziet het er naar uit dat na dit weekend een lange periode met droog en mooi zomerweer aankomt. Dit komt als geroepen voor alle gewassen. Zowel voor de productie van de snijmaïs als het gras.
19 Augustus 2021
Ruwvoertour 2021

Ruwvoertour Joost van Nostrum

'Na vijfde snede wil ik vers gras voeren aan de koeien'

De Boerenbusiness Ruwvoertour volgt dit jaar 10 percelen maïs en gras verdeeld over Nederland. Hoogste tijd om te stand van zaken op te maken met de 10 deelnemende melkveehouders. Deze keer is dat Joost van Nostrum, melkveehouder in Sint-Oedenrode (Brabant)
18 Augustus 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden